Hoe ik mijn zicht in twee weken verbeterede

Notitie: OptiMaskPro is uitverkocht in de winkel, maar vandaag kun je het online bestellen!
Datum van posten
Auteur Carin
Categorie Zichtverbetering

dsadasdsa

Ik ben 38 jaar en drag een bril al zo lang als ik me kan herinneren. Voordat ik naar de universiteit ging gebruikte ik min 2 lenzen. Eerst ging ik een bril dragen die bijna een onderdeel van me werd en daarna begon ik lenzen te dragen.

Later werd mijn zicht zelfs nog slechter, omdat ik als accountant werkte. Min 2 werd min 3. Toen schakelde ik van een bril naar lenzen over, en vice versa, en alles begon weer opnieuw. Mijn neusbrug deed zeer van de bril en soms als ik me op een bepaald object moest concentreren, werd ik duizelig. De contactlenzen lieten constant mijn ogen tranen en ik kreeg zelfs bindvliesontsteking. Ik was er helemaal klaar mee, dus besloot ik een operatie te ondergaan.

Operatie – ja of nee?

Ik was al lang bereid om een operatie te ondergaan, maar ik bleef ze uitstellen, want ik was er zo bezorgd over. Die angst deed me ineenkrimpen, en ik had geen idee wat te doen. Zelfs mijn vrienden ontmoedigden me met betrekking tot de operatie. Ze vertelden me dat er een betere methode was voor het verbeteren van het zicht... Maar ik wilde er niets meer over horen. Ik dacht dat de verhalen over deze methode slechts sprookjes waren. Ze vertelden me dat mijn zicht snel binnen 12-17 dagen kon verbeteren, maar ik had zoiets van: “Ja hoor, tuurlijk”.

ZICHTVERBETERING zonder operatie

Tijdens een lunchpauze gingen we voor een kopje koffie met mijn collega, en dat was de tijd toen ik ontdekte dat sommige van mijn collega's hun zicht verbeterd hadden zonder chirurgie, terwijl ik me voorbereidde op een operatie. Ik was zo gefocust op mijn operatie dat ik niet eens in de gaten had dat ze geen bril meer droegen.

Hoe waren ze erin geslaagd om dat te doen? Ongeveer een maand geleden vonden zij een oogstimulator genaamd OptiMaskPro op het internet. Dit apparaat werd aanbevolen door mensen op diverse fora. Na het lezen van de opmerkingen, besloten mijn collega's om het apparaat te bestellen. Het toestel werd binnen een paar dagen geleverd via postorder met rembours als betaalmethode. De resultaten bleken reeds in het begin van de derde week zichtbaar. Voor een van hen was het een -2,5 dioptrie, en de andere ging van +1,5 naar 1, terwijl de derde van -4 naar -1 ging. Ze bereikte dat na ongeveer 15 dagen gebruik van het apparaat.

Ik had besloten dat ik niets te verliezen had en bestelde er ook een. Het werd binnen 3 dagen geleverd met de post.

Het apparaat doet me denken aan een grote bril met zachte ‘ vingers’ aan de binnenkant. Het is erg makkelijk in gebruik: Je zet simpelweg het apparaat op, je gaat liggen en je ontspant je. Het apparaat gebruikt batterijen, wat comfortabel is omdat je geen rekening met draden hoeft te houden. In alle gevallen is een adapter ook meegeleverd, dus je kan het ook op het net aansluiten. De instructies beschrijven in detail hoe je het moet gebruiken om je zicht te verbeteren.

Hoe was het resultaat?

Ik begon het apparaat te gebruiken: Het was simpel – 15 minuten per dag was genoeg. Ik gebruikte het twee weken lang regelmatig. Na twee weken ging ik langs bij mijn oogarts, en ik was onder de indruk van de resultaten van de check-up. Mijn zicht was verbeterd van min 3 naar min 1! Na nog een week was het 0,7! Ik was enorm blij. Stel je eens voor – het duurde slechts 3 weken om van min 3 naar 0,7 te gaan. SLECHTS 3 WEKEN. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik alles scherp zie, helder zonder knippering en vervaging.

En artsen zijn nog steeds bezig om ons te overtuigen om te betalen voor een operatie, een bril of contactlenzen. Waarom raadde de chirurg me zoiets niet aan in de eerste plaats? Omdat hij in dergelijk geval een klant zou verliezen.

Ik heb het apparaat hier besteld. Het is de enige officiële distributeur van “OptiMaskPro” in Nederland. De prijs van het apparaat is gelijk aan 3 paar lenzen of 4 bioscoopkaartjes. Het is aan jou om te bepalen of dat teveel is.

Dus, vrienden, hopelijk vinden jullie mijn verhaal nuttig en helpt het ook jou om een beter zicht te krijgen. Als iemand al ervaring heeft met deze methode, deel dan alsjeblieft je ervaringen – ik wacht op jullie reacties

ma di wo do vrij za zo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
zicht verbetering oog kortzichtigheid orthopedie orthopedist tandarts arts patiënt haartransplantatie haaruitval haar schoonheid schoonheidsspecialiste slapeloosheid verziendheid homeopathie droom vermoeidheid advies spijsvertering kinderen nematoden homeopathische behandeling veilige behandeling acne huiduitslag huidproblemen gezondheid diastema tanden tanden correctie bretels op tanden tandheelkundige implantaten tandheelkunde plakken fineer keramische veneers kunstgebitten kronen composiet veneers glimlach tanden witte tanden email whitening zoom systeem tanden bleken thuis reacties op de procedure tandpasta plaque parodontitis rimpels te ontdoen van rimpels huid gezicht kinderen tandarts orthodontie tandvlees gezonde tanden curettage productie veneers littekens extractie Elos-apparaat de jeugd injecties botox profilering hyaluronzuur vulstoffen zorg mee-eters een ontsteking van de huid acne huiduitslag moedervlekken het verwijderen van moedervlekken wratten gezwellen eliminatie van gezwellen laser cosmetische injecties Dysport injecties Biorevitalization gezichtshuid procedures mutans streptococcen tandbederf paedodontics tandplaque tanden poetsen professionele hygiëne preventie van tandbederf verstandskies acht acht tand het trekken van tanden tand extractie gezichtsmassage schoon huid massage professionele cosmetica acne vulgaris elimineren huiduitslag gingivitis spoel tanden gezwellen verwijdering mollen prikkelbare darm syndroom levenskracht prikkelbare darm darm plasmolifting collageen schildklier hormonen gynaecologische aandoeningen eerste bezoek aan de tandarts respons geduldig migraine kinderen tandheelkundige kliniek frenuloplasty tong frenulum verjongen gezichtshuid het herstel van hydratatie van de huid de behandeling van kinderen amandelontsteking dokter homeopaat koude homeopathische behandeling alternatief voor de traditionele behandeling preventie Aptos discussies draad tillen tillen microdermabrasie verjonging herstel van de huid instrumentatie methoden peeling balanceren gezonde tanden anesthesie tandheelkundige behandeling onder algehele anesthesie veilige tanden behandeling tandheelkundige ziekte bij kinderen de behandeling van melktanden implantatie van tanden implantaten Radiesse huidverzorging cosmetica goede voeding de productie van collageen behandeling tandbederf tandarts tandzijde reiniging migraine gezichtspeeling chemische peeling acid peeling herfst behandelingen winter behandelingen voor vakantie moet doen parodontitis tandvleesontsteking gezonde levensstijl overgewicht complexe behandeling

social
vk-logo 194 reacties
Dorith Hendriks Mijn dochter gebruikt dit apparaat regelmatig. Ze is erg tevreden. De lenzen behoren nu tot het verleden…
Antwoord · Like · om 19:45
Marie Schneider Bedankt Carin. Ik heb het gisteren bij het postkantoor opgehaald. Alles lijkt OK. Ik ga starten met de procedure.
Antwoord · Like · om 19:49
Andrea Molenaar Mijn zus woont in de VS en ze zegt dat dit apparaat daar ERG populair is. Iedereen is er zo enthousiast over.
Antwoord · Like · om 19:55
Laura van Schie Hey, Carin! Ik ben onder de indruk van je artikel. Cool! Ik ga het nu bestellen.
Antwoord · Like · om 19:58
Catherine Stevens Ik gebruik dit apparaat nu voor de tweede week en ik kan merken dat mijn zicht ECHT vooruit gaat. Ik ben zo blij…
Antwoord · Like · om 20:18
Jans de Vries He hallo, Carin! Ik heb het al besteld en ben aan het wachten tot het binnen komt :)
Antwoord · Like · om 20:38
Tasha Lambert Brilliant, Carin, cool!
Antwoord · Like · om 20:39
Princess Sissi Hey hallo, Carin! Ik ben er nu een week mee aan het spelen en min 4 is veranderd in min 2. Hartstikke bedankt!!!!
Antwoord · Like · om 20:39
Jennifer Cloos Ze hebben dit apparaat in de VS nu minstens een jaar gebruikt! Iedereen bij ons op kantoor met slecht zicht heeft er een besteld. En de problemen zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen. Twijfel niet en bestel het.
Antwoord · Like · om 20:59
Eva Rot Hi! Ik gebruik het nu een maand en mijn zicht is super!!! Ik ben gewoon sprakeloos! Carin, bedankt!
Antwoord · Like · om 14:59
Suzanne Klaassen Ik gebruik het apparaat nu een week en kan het resultaat zien. Mijn zicht is zichtbaar vooruit gegaan :-), Ik kan nu ook zonder bril. ...
Antwoord · Like · om 15:59
Odette de Boer Carin, je bent een schat! Heb een fantastische dag! Deze methode heeft ervoor gezorgd dat mijn zicht van min 4 naar min 2 ging in 28 dagen. En ik zou graag minstens 1 willen bereiken)). Maar soms ben ik lui en vergeet ik de procedure dus het duurt wat langer. Ik moet gemotiveerd raken en het helemaal afmaken)
Antwoord · Like · om 16:20
Martine den Hoed Carin, I heb zo’n apparaat een tijd geleden in de Ukraine gekocht. De massage is super, het hielp enorm! Ik ging van min 4 en een half naar min 1 in 4 weken, en als ik het iedere dag zou doen zou het nog sneller gaan!
Antwoord · Like · om 16:59
Henriette Kruis Mijn echtgenoot gebruikte dit apparaat. Hij zegt dat het hem hielp en dat hij nu beter ziet dan voorheen met bril. Zijn zicht is volledig teruggekeerd.
Antwoord · Like · om 10:59
Gelukkige jeugd) Ik gebruik dit systeem. En ik moet zeggen, het werkt. Ik heb dit apparaat op de eerder genoemde website besteld zonder vooruit te betalen. Het werd binnen 6 dagen geleverd. Ik had +1,5 en nu is het nog maar 0,8. .
Antwoord · Like · om 11:24
Ruth Koper Mensen feliciteren me omdat mijn zicht 100% is teruggekeerd!! Ik kan het niet geloven!! Ik was gisteren bij de oogarts en hij bevestigde het feit. Mijn man besloot het apparaat ook te gebruiken, ook al zijn zijn ogen beter als die van mij waren.
Antwoord · Like · om 14:45
Annie Steen Vrienden, ik hoop dat jullie net zoveel geluk hebben als ik. Mijn zicht ging in 12 dagen van min 2 naar 0,8. Kudos voor degene die het uitgevonden heeft. Al het beste!
Antwoord · Like · om 12:38
Britt de Kok Ik ken OptiMaskPro ook. Mijn tante gebruikte het om haar zicht binnen korte tijd terug te laten keren. Deze methode is helemaal super!
Antwoord · Like · om 14:02
Celine van Wijk Hallo, dit apparaat is zo cool, en het werkt snel en efficiënt. Van mij krijgt het een dikke 10 ;). Ik ben gisteren bij de oogarts geweest en hij kon zijn ogen niet geloven. Hij vroeg me of ik in het buitenland geopereerd was )))
Antwoord · Like · om 14:32
Steven van de Hoeve Hallo. Ik heb een bril sinds ik een kleine jongen was en ik dacht niet dat het ooit zou veranderen. Maar ongeveer een maand geleden vond ik Carin’s website, bestelde het apparaat en nu kan mijn bril in de prullenbak. Bedankt Carin!
Antwoord · Like · om 14:59
Tessa Aptroot Dit apparaat is niets nieuws. Iedereen kent het. En wie het niet kent, heeft goed zicht of houdt van zijn of haar bril omdat hij stijlvol is :). Ik vond het vorig jaar. Ik heb het ook al mijn vrienden aanbevolen. Mijn zicht is een jaar geleden volledig hersteld. Ik zie nu zonder enige problemen. :).
Antwoord · Like · om 15:17
Emma Prins Bedankt voor de info. Erg behulpzaam, zoals altijd. Ik ga het nu bestellen.
Antwoord · Like · om 16:46
Carmen de Zwart Het is brilliant! Vergeet brillen en lenzen)))))) Zoveel positieve commentaren, ik ga het direct bestellen. Verwacht mijn feedback!
Antwoord · Like · om 11:26 pm
Cheryl Simone Dit apparaat is zeer bekend en veel gebruikt in de Verenigde Staten en Duitsland. Dus nu is het ook bij ons terecht gekomen. We zijn een klein land, maar toch…
Antwoord · Like · om 17:52 pm